fbpx

Καλωσήρθατε στο Πειραϊκό Χειρουργικό Κέντρο!

Η αντίληψή μας περί της Ιατρικής Επιστήμης, που οφείλει να υπηρετεί με ήθος, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα τον άνθρωπο, στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες:

  1. Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, με διαφορετικό γονιδιακό & ιατρικό ιστορικό και με διαφορετικές ανάγκες.
  2. Κάθε χειρουργική επέμβαση είναι ξεχωριστή και τελείται μόνο όταν εξυπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό: διάγνωση, πρόληψη, εκτομή νοσούντων ιστών – οργάνων, ανάπλαση, εμφύτευση, ανακούφιση από οξύ πόνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχοντας ως επίκεντρο τον ασθενή με τις προσωπικές του ιδιαιτερότητες, στο Πειραϊκό Χειρουργικό Κέντρο αξιοποιούμε την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία και εφαρμόζουμε αποτελεσματικά όλες τις σύγχρονες μεθόδους πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης παθήσεων, προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Στον παρόντα ιστότοπο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε και για τις χειρουργικές επεμβάσεις που τελούμε, καθώς και επιστημονικές απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία τηλεφωνικά, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Βιογραφικό Μπινιάρης Γεώργιος MD,PhD Χειρουργός

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤ. ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ, MD, PhD

Γενικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”
IRCAD Laparoscopic Training Center, Strasbourg
Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού
Διεθνής Ομάδα Μαστού BIG
Επιστημονική Εταιρεία κατά της Παχυσαρκίας
Διεθνής Συνομοσπονδία Χειρουργικής Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών IFSO

Πειραϊκό Χειρουργικό Κέντρο

Ο Γενικός Χειρουργός Μπινιάρης Γεώργιος ίδρυσε τo Πειραϊκό Χειρουργικό Κέντρο το 2004. Έκτοτε, ασκεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά τη Γενική Χειρουργική, εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους πρόληψης, διάγνωσης και θεραπευτικής αντιμετώπισης και τελώντας όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, της Λαπαροσκοπικής – Ρομποτικής Χειρουργικής, της Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ογκοπλαστικής Χειρουργικής Μαστού, της Oρθοπρωκτικής Χειρουργικής, της Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων και Βαριατρικής Χειρουργικής:

  • Γενική Χειρουργική
  • Λαπαροσκοπική Ρομποτική Χειρουργική
  • Χειρουργική Ογκολογία
  • Ογκοπλαστική Χειρουργική Μαστού
  • Ορθοπρωκτική Χειρουργική
  • Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων
  • Βαριατρική Χειρουργική

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Κλινική Περιστερίου

Έμμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης
Υπεύθυνος Μονάδας Μαστού

Μαιευτήριο ΡΕΑ

Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

Επιστημονικός Συνεργάτης Γενικής Χειρουργικής
Χειρουργικής Μαστού
Ενδοκρινών Αδένων και Νοσογόνου Παχυσαρκίας

Ακαδημαϊκό Υπόβαθρο & Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις

Πανεπιστήμιο

(“La Sapienza” Università di Roma,
1985- 1992)

Ο Γενικός Χειρουργός Μπινιάρης Γεώργιος είναι Διδάκτορας της Ιατρικής και Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza” με βαθμό «Άριστα» και θέμα διδακτορικής διατριβής: «Βιολογικές προϋποθέσεις και προοπτικές της χημειοπροφύλαξης στον Καρκίνο του Μαστού».

Ειδικότητα

(Τζάνειο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πειραιά
Β΄ Χειρουργικό Τμήμα
1996 – 2002)

Ο Γενικός Χειρουργός Μπινιάρης Γεώργιος ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Β΄ Χειρουργικό Τμήμα του Τζάνειου Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Πειραιά και έλαβε τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού.

Εξειδίκευση στη Χειρουργική Μαστού και Ενδοκρινών Αδένων

(Ευρωκλινική Αθηνών,
2002 – 2005)

Ο Γενικός Χειρουργός Μπινιάρης Γεώργιος εξειδικεύτηκε στις Χειρουργικές Παθήσεις του Μαστού και των Ενδοκρινών Αδένων.

Εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική και Βαριατρική Χειρουργική

(Ιατρικό Ψυχικού,
2005 – 2007)

Ο Γενικός Χειρουργός Μπινιάρης Γεώργιος εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκοπική και Βαριατρική Χειρουργική (Χειρουργική Παχυσαρκίας).

Εξειδίκευση στη Ρομποτική Χειρουργική

(IRCAD Laparoscopic Training Center, Strasbourg,
2008)

Ο Γενικός Χειρουργός Μπινιάρης Γεώργιος παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Ρομποτική Χειρουργική.

Το ερευνητικό και εκπαιδευτικό κέντρο IRCAD λειτουργεί από το 1994 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Στρασβούργου υπό την επίβλεψη του καθηγητή Jacques Marescaux, ο οποίος το 2001 τέλεσε την περίφημη “Operation Lindbergh”, μία πλήρη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε από τη Νέα Υόρκη σε ασθενή στο Στρασβούργο της Γαλλίας χάρις στην αξιοποίηση σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και στο εξελιγμένο χειρουργικό ρομπότ Zeus.