Καλωσήρθατε στο Πειραϊκό Χειρουργικό Κέντρο!

Η αντίληψή μας περί της Ιατρικής Επιστήμης, που οφείλει να υπηρετεί με ήθος, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα τον άνθρωπο, στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες:

  1. Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, με διαφορετικό γονιδιακό & ιατρικό ιστορικό και με διαφορετικές ανάγκες.
  2. Κάθε χειρουργική επέμβαση είναι ξεχωριστή και τελείται μόνο όταν εξυπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό: διάγνωση, πρόληψη, εκτομή νοσούντων ιστών – οργάνων, ανάπλαση, εμφύτευση, ανακούφιση από οξύ πόνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχοντας ως επίκεντρο τον ασθενή με τις προσωπικές του ιδιαιτερότητες, στο Πειραϊκό Χειρουργικό Κέντρο αξιοποιούμε την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία και εφαρμόζουμε αποτελεσματικά όλες τις σύγχρονες μεθόδους πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης παθήσεων, προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Στον παρόντα ιστότοπο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε και για τις χειρουργικές επεμβάσεις που τελούμε, καθώς και επιστημονικές απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία τηλεφωνικά, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Με εκτίμηση,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤ. ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ, MD, PhD
Γενικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ρώμης “La Sapienza”
IRCAD Laparoscopic Training Center, Strasbourg
Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού
Διεθνής Ομάδα Μαστού BIG
Επιστημονική Εταιρεία κατά της Παχυσαρκίας
Διεθνής Συνομοσπονδία Χειρουργικής Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών IFSO

Γενικός Χειρουργός Πειραιά